Wij zijn thuis in 
online marktplaatsen

Onze experts hebben meer dan een decennium aan e-commerce ervaring

Ervaren in
marketplace sales

people_edited.png

U moet aanwezig zijn op de online marktplaatsen als u relevant wilt blijven in de huidige markt. Ze bieden een enorm potentieel om uw bedrijf en verkoop te schalen en zijn één van de meest effectieve platforms om uw merknaam in de schijnwerpers te zetten voor miljoenen consumenten, elke dag opnieuw.

Maar het is geen geheim dat marktplaatsen een doolhof kunnen zijn, zelfs voor de grootste merken en bedrijven. That's where we come in.

 

Ons team combineert meer dan 10 jaar e-commerce ervaring, zowel vanuit agencies als fabrikanten. Wij begrijpen de barrières om de online marktplaatsen te betreden als geen ander, en we hebben de expertise om bedrijven door hun alsmaar groeiende complexiteit te loodsen.

Het Distrilink ©
Acceleration Platform 

We hebben een uniek platform gebouwd vanwaar onze e-commerce experts producten publiceren, overtuigende content creëren, product listings optimaliseren en campagnes beheren, allemaal vanuit één gecentraliseerd dashboard .

Dankzij deze geconsolideerde aanpak kunnen we onze klanten de meest uitgebreide data-inzichten verschaffen over hoe hun producten presteren op elke marktplaats. Ons platform is volledig geïntegreerd met de IT-systemen van de marktplaatsen en magazijnen, terwijl de impact op de systemen en processen van onze klanten tot een minimum wordt beperkt (tot bijna nul).

AdobeStock_434814499 [Omgezet]_edited.pn
Kader2.png

"De samenwerking met Distrilink verloopt zeer vlot. Ze zijn flexibel en altijd bereid om een gepaste oplossing te bieden. Dat maakt Distrilink een waardevolle partner om online marktplaatsen te ontdekken! 

Steven.png
Jelle.png

Jelle Stas
Co-founder

Steven Van Den Ouweland
Co-founder

Danone white.png